Volonteri

viktorija

Viktorija Knežević

Pravo mi je životni poziv, a organizacija TEDxDubrovnika sada već ostvarena želja. Želim bolju budućnost za svoj voljeni Grad i vjerujem da ju kvalitetnim inicijativama poput ove možemo kreirati. Velika znatiželja i raznorodni interesi pretvorili su me u pasioniranu obožavateljicu TED talkova, a prvi TED talk sam pogledala baš zahvaljujući linku u kolumni jedne od govornica prvog TEDxDubrovnika, Tomice Šćavine.

ivan

Ivan Grizelj

Strojar u duši i TED-ovac u srcu. Poziv za pomoć pri organizaciji TED-a jednostavno je bio previše izazovan. Rođen sam 1980. u Dubrovniku. Završio sam studij strojarstva, a zadnjih 9 godina sam zaposlen u tvrtki Heksogen koja se bavi humanitarnim razminiranjem. Otac sam 3 predivna sina i buduća TED govornika uz svesrdnu podršku supruge Jelene.

jelena

Jelena Vlahović

Jelena Vlahović, po struci profesorica informatike i tehnike, po prirodi zaljubljenica u plavetnilo – nebesko i morsko.Fotografija mi je hobi, dobri ljudi i zalasci sunca navika, a nove ideje strast. Vjerujem u čuda i zelene energije.Sudjelovanje u TED-u je moja novogodišnja želja koja se pretvorila u stvarnost. Važno je željeti srcem, a tehniku spajati razumom.

nika

Nika Drobnić,

Vjerujem kako igranje na sigurnu kartu donosi stabilan život, ali niti jedna sigurnost nije vrijedna iskustava koje donose novi izazovi. Radila sam u odnosima s javnošću, produkciji i pustolovnom turizmu; a trenutno kombiniram vještine iz ovih polja i gradim “drukčije” turističke proizvode – aktivne preglede Dubrovnika, te specijalizirane programe i ture za modernog putnika. Na TEDx Dubrovniku trudim se osigurati da se naši govornici  i glazbenici osjećaju dobrodošli te da publika doživi nezaboravno iskustvo.

lukrecija

Lukrecija Prcela

Profesorica sam engleskog jezika u Pomorsko-tehničkoj školi Dubrovnik. Vjerujem da proces učenja nikad ne završava te da se najbolje ideje rađaju u komunikaciji s drugima. Već godinama pratim TED govore te sam s radošću odlučila dati svoj doprinos ovom prvom TEDx događaju u Dubrovniku.

made-i-nora

Made Miličević i Nora Mojaš

Diplomirale smo Vizualne komunikacije na Studiju dizajna pri Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu. Made se bavi grafičkim i digitalnim dizajnom, s posebnim zanimanjem za tipografiju, dok se Nora bavi grafičkim dizajnom, ilustracijom i bloganjem. 2015. godine osvojile smo prvu nagradu na natječaju Grada Dubrovnika “2016. Godina Svetoga Vlaha”. Odabrale smo TEDxDubrovnik zato jer podržavamo svaki oblik pozitivne društvene energije i iskrene motivacije, tim više što se radi o povezivanju i dijeljenju interesa s fantastičnim ljudima – kako govornicima, tako i s organizacijskim timom.

nikolina

Nikolina Putica

Uživam u umjetnosti, šetnjama, dobroj hrani i malim životnim radostima. Istovremeno sam istinski zaljubljena u svoj rodni Dubrovnik, u kojeg sam se nakon splitske i zagrebačke adrese odlučila vratiti. Uvijek sam spremna podržati dobre ideje i potaknuti promjene u svojoj okolini. Svoje višegodišnje iskustvo u organizaciji kulturnih događanja iskoristila sam kako bi prvi TEDxDubrovnik protekao uspješno i na zadovoljstvo svih sudionika i znatiželjnika.

zeljka

Željka Milić

Rođena u Splitu, sa stalnom adresom u Dubrovniku. Nakon završenog studija Mediji i kultura društva u Dubrovniku, stjecala sam profesionalna iskustva u dnevnim novinama u Hrvatskoj i SAD-u. Posljednjih šest godina, kao freelancer, bilježim razne evente i organizacije. TED konferencije pratim već neko vrijeme i nakon svake obrađene teme, nakon svakog govornika kojeg bih slušala, osjetila bih još veću potrebu za znanjem, taj pozitivan adrenalin kao da si postigao nešto veliko. Cijeli koncept TED i TEDx-a i proces nastanka same konferencije je veoma važan i značajan. Jer, da nije nekolicine entuzijasta i zaljubljenika u znanje i društvena događanja, i da nije njihovog znanja i vještina, ove neprofitne organizacije ne bi ni bilo.

klara

Klara Lucianović

Volim knjige, čaj i duge romantične šetnje sa psima. Uživam u gledanju TED Talkova, jer uvijek naučim nešto novo i dobijem dobre ideje. Nakon što sam se uključila u organizaciju TEDxDubrovnika, postala sam brucošica IT smjera na RIT Croatia, jer dotad nisam dovoljno vremena provodila pred ekranima.

zrinka

Zrinka Lucianović

Rođena sam u Zagrebu gdje sam završila Ekonomski fakultet, već gotovo dvadeset godina živim u Dubrovniku. Strast mi je žongliranje riječima pa sam često dežurno piskaralo. Fascinira me TED i sve što donosi (TEDx, TED Ed, Open Translation Project itd.), kao živi dokaz da dobre ideje mijenjaju svijet i da  je moguće potaknuti ogroman broj volontera da se angažiraju za opće dobro. Kako sam uvijek spremna na kvalitetnu razmjenu mišljenja i širenje dobrih ideja, rado sam se uključila u organizaciju prvog TEDxDubrovnika.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *